Polițiști locali luați la bătaie de doi scandalagii, SALVAȚI de un jandarm...

Polițiști locali luați la bătaie de doi scandalagii, SALVAȚI de un jandarm aflat în timpul liber. Vezi cum s-a petrecut incidentul

0
DISTRIBUIȚI

Joi, 18 mai a.c, în jurul orei 19.15, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că în cartierul Lunca Bârzavei, din mun. Reșița, două persoane tulbură ordinea publică.

La fața locului s-a deplasat de urgență grupa de intervenție, care a observat două persoane de sex masculin în vădită stare de ebrietate, o persoană de sex feminin și doi agenți ai Poliței Locale Reșița, care se aflau în apropierea Parcului Copilului din Reșița.


În urma verificărilor efectuate la fața locului și a declarațiilor susținute de cei implicați, s-a constatat faptul că cele două persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-au încăierat, moment în care patrula Poliței Locale Reșița a intervenit.

Făptuitorii au devenit agresivi, lovind cu membrele inferioare și rupându-i elementele din uniformă unuia dintre agenți, iar celuilalt provocându-i leziuni în zona membrelor superioare.

În momentul în care cei doi agresori nu s-au supus indicațiilor celor doi agenți, un subofițer jandarm din cadrul grupei Acțiuni Speciale și Antiteroriste a inspectoratului, aflat în timpul liber, a intervenit prompt și a reușit să imobilizeze unul din agresori.

Jandarmii cărășeni au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind obligați să folosească cătușele din dotare.

În urma celor constatate, au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii comiterii infracțiunilor de „încăierare” și „ultraj”. Actele au fost predate Poliției Municipiului Reșița pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.