Premierul Grindeanu, în vizită la Caransebeș, la 25 de ani de la...

Premierul Grindeanu, în vizită la Caransebeș, la 25 de ani de la terminarea liceului: „Învățătorii și profesorii au contribuit la educația mea”

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Grindeanu, în vizită la Caransebeș.

Sorin Grindeanu a revenit în Banat. Astăzi, premierul României participă la aniversarea a 25 de ani de la terminarea liceului, la Colegiul Național “Traian Doda” din Caransebeș, orașul său natal.
Însoțit de tatăl său, Sorin Grindeanu a vizitat, pentru început, școala generală din oraș, precum și cele două săli de clasă în care a învățat în clasele I – VIII.

“Sigur că sunt emoționat.


O să vreau să merg, dacă mă lasă doamna directoare, să vizitez sălile de clasă în care am învățat. Aici, la parter, am făcut clasa întâi, I – IV, apoi la etajul doi, știu exact unde, am făcut V – VIII. Pentru mine, și I – IV și V – VIII au însemnat foarte mult, au însemnat ani în care, sigur, stresat de tata, s-au pus bazele, până la urmă, a ceea ce înseamnă educația pentru fiecare dintre noi. Iar aici, dar și dincolo, la liceul pe care l-am absolvit, s-a făcut și se face în continuare școală în adevăratul sens al cuvântului. Eu vă mulțumesc foarte mult, să știți că sunt emoționat, nu sunt așa de emoționat de activitățile pe care le am la București de obicei cum sunt acum și e normal să fiu așa. Vă doresc să mai aveți absolvenți de aici, din Caransebeș, care să fie, și sunt sigur că vor mai fi, n-am niciun fel de dubiu, să fie în funcții de conducere în țara noastră, să poată să ajute. Le mulțumesc învățătorilor și profesorilor care au au contribuit la educația mea și vă doresc mult, mult success”, le-a spus dascălilor Sorin Grindeanu.

Apoi, premierul României a vizitat Colegiul Național “Traian Doda” din Caransebeș, unde a terminat liceul în urmă cu 25 de ani. Sorin Grindeanu a declarat presei că anii de liceu au fost cei mai frumoși și că a păstrat legătura cu foștii colegi de liceu, cu care este și prieten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.