Proiectul de sprijinire a trupelor tinere din Banat continuă: Reşiţa Rocks a...

Proiectul de sprijinire a trupelor tinere din Banat continuă: Reşiţa Rocks a lansat o nouă piesă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Proiectul Reşiţa Rocks – iniţiat de muzicienii reşiţeni Toni Dijmărescu, Adrian Niţulescu şi Flavius Suciu – a lansat o nouă piesă, „Humanity

Proiectul Reşiţa Rocks – iniţiat de muzicienii reşiţeni Toni Dijmărescu, Adrian Niţulescu şi Flavius Suciu – a lansat o nouă piesă, „Humanity“, care aparţine în original grupului reşiţean Krater, care a abordat stilul Power Metal cu influenţe Hellowen, Iron Maiden şi Queensryche. Trupa a fost activă între anii 1991 şi 1992, timp în care a înregistrat un demo şi a dat numeroase concerte, cel mai important fiind cel în deschiderea formaţiei Iris pe scena Sălii Polivalente din Reşiţa în faţa a trei mii de spectatori. Componenţii grupului au fost la acea vreme Emanuel Toth (voce), Toni Dijmărescu (chitară), Adrian Niţulescu (bass) şi Călin Mezin (tobe). Părţile de voce ale noii versiuni au fost interpretate de către Costin Adam, solistul legendarei trupe Phoenix şi al grupului Nexus.

 

“Am fost bucuros de invitaţia făcută, este întotdeauna o plăcere imensă să colaborez cu oameni de calitate.


Acum ceva timp Toni mi-a acceptat invitaţia de-a colabora la o piesă şi mă bucur c-am putut întoarce favorul. “Humanity”, cu toate că are ceva ani în spate, are un text din păcate încă actual. Adi, Flavius, Toni, păstrăm linia deschisă pentru noi proiecte pe viitor. Reşiţa Rocks!”, spune Costin Adam. “Costin este unul dintre cei mai buni muzicieni cu care am lucrat vreodată; nu numai că a cântat impecabil, dar a dat acestei piese o nouă identitate. Ştiam că este un vocalist excepţional, însă acum ştiu de ce Phoenix l-au invitat să facă parte din rândurile lor: pentru că este un adevărat profesionist!”, spune Toni Dijmărescu.

 

Scopul proiectului Reşiţa Roccks este promovarea rockului reşiţean şi sprijinirea trupelor tinere din regiune. Artworkul este realizat de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarea cu trupa Goodbye To Gravity, pe albumul “Mantras Of War”. Primul single lansat a fost “Născut din furtună”, pe care au avut-o ca invitată pe Dana Borteanu, solistă şi actriţă a Teatrului German de Stat din Timişoara şi totodată membră a trupelor Pro Musica, Stepan Project, Ultimatum, Arca şi Ramses.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.