Razii cu EFECT ale poliţiei: un hoţ a fost prins în flagrant...

Razii cu EFECT ale poliţiei: un hoţ a fost prins în flagrant şi un bărbat dat dispărut a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

Acţiunile desfăşurate de oamenii legii la sfârşitul săptămânii trecute au dat roade. Au fost razii desfăşurate de peste 200 de poliţişti în judeţul CaraşSeverin, la finalul cărora un hoţ a fost prins în flagrant, la „treabă” iar un alt bărbat urmărit naţional a fost depistat.

Ieri, 14 mai, puţin după miezul nopţii, o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm au depistat, în flagrant, pe strada Căminelor din Reşiţa, un bărbat de 39 de ani care a intrat prin efracţie în sediul unei instituţii publice de unde a furat o centrală termică în valoare de 20.000 de lei.


Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă CaraşSeverin.

Tot ieri, în jurul orei 02.00, de această dată în localitatea cărăşeană Fîrliug, oamenii legii din partea Secţiei 1 de Poliţie Rurală Reşiţa, au zărit un bărbat întins pe iarbă. După verificările efectuate au realizat că persoana de 40 de ani, din Reşiţa, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 11 mai, fiind dată în urmărire naţională.

Polițiștii l-au condus la adresa de domiciliu și l-au încredințat mamei sale. În timpul cât a fost plecat, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.