Reales şef la PNL Timiş, Robu şi-a „decapitat” cei mai feroce adversari....

Reales şef la PNL Timiş, Robu şi-a „decapitat” cei mai feroce adversari. Cine sunt pedeliştii care au prins funcţii călduţe

0
DISTRIBUIȚI

Reales președinte cu drepturi depline în PNL Timiș și scăpat de perioada electorală, Nicolae Robu a înlăturat toți șefii de filiale incomozi. Pe motiv că aceștia nu au respectat deciziile Biroului Politic Județean și nu au organizat alegeri în filialele pe care le conduceau în regim de interimat, Nicolae Robu i-a schimbat din funcție pe doi din cei mai aprigi contestatari ai săi: Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, și Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi, fost contracandidat al primarului la șefia PNL Timiș. În schimb, Alin Popoviciu, secretar general interimar al PNL Timiş, a prins un post de şef de filială.

„În urmă cu trei săptămâni, am dat termen de două săptămâni oragnizațiilor care nu au făcut alegeri să organizeze alegeri.


La acel moment decizia biroului a fost unu – de constatare a faptului că toți președinții respectivi și-au încheiat mandatul în mod natural, doi, de numire în funcția de președinți interimari a acelorași președinți, cu mâna întinsă înspre ei să intre în disciplina de partid să se înțeleagă că această organizație este una serioasă și nu una în care fiecare face cum îl taie capul. Am alocat pe lângă cele două săptămâni încă o săptămână timp în care să se facă alegerile. Drept urmare, nu am făcut nicio analiză până ieri, 18 mai și ieri am constatat că, din păcate, unii colegi persistă în atitudinea lor sfidătoare la adresa partidului și, prin urmare, am decis așa cum în principiu ne-am stabilit acum trei săptămâni să îi schimbăm din funcția de presedinți interimari pe cei care nu au organizat alegeri”, a declarat Robu.

Noii șefi de filiale sunt: Sânncolau Mare – Avram Stănușoiu, Deta – Radu Rotar, Belinţ – Popoviciu Alin, Birda – Cosmin Tabără, Bucovăţ – Gheorghe Pop, Dudeştii Noi – Sorin Supuran, Ghizela – Nicu Bitea, Iecea Mare – Cosmin Buboi, Moraviţa – Balint Petrescu, Niţchidorf – Dan Sarmeş, Pesac – Luchian Savu, Secaş – Claudiu Buciu, Tomnatic – Marius Graur.

Robu a conchis că sfidarea de care au dat dovadă unii lideri de oraganizaţii din PNL Timiş pe durata anuljui 2016 nu mai poate fi tolerată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.