Robu şi-a petrecut ziua de naştere „în familie”, cântând despre „cât de...

Robu şi-a petrecut ziua de naştere „în familie”, cântând despre „cât de mizerabili pot să fie oamenii” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Între prieteni, cântându-le. Aşa şi-a petrecut primarul Nicolae Robu ziua de naştere. Edilul-şef al Timişoarei a împlinit 62 de ani în 28 mai. În 2017, spre deosebire de anii precedenţi, edilul nu a mai avut niciun obiectiv de inaugurat, aşa că a ales să petreacă în familie, cu prietenii apropiaţi. Un videoclip postat de fiica primarului pe o reţea de socializare arată că nici de ziua lui primarul nu a uitat de „duşmani”, astfel că le-a dedicat o melodie compusă chiar de el.

„Eu am avut un moment în care nu ştiam dacă viaţa îmi va continua sau nu. Şi a fost să fie să fim împreună şi când se implinea un an de la acest moment, tot în luna mai, şi eu eram terorizat atunci de hărţuire politică şi ANI şi PSD spunea că îmi voi pierde postul de primar că am pierdut procesul de incompatibilitate ca rector şi senator eram cel mai decepţionat de cât de mizerabili pot să fie atâţia oameni am compus această melodie.


O melodie mai deosebită prin faptul că versurile sunt o amestecătură de versuri proprii, două versuri de Macedonski şi patru de Vlahuţă. Şi câteva o să le recunoaşteţi, cel puţin două că sunt celebre cele de Macedonski”, a spus primarul înainte să se apuce de cântat.

Câteva din versurile piesei compuse de primarul Robu puteţi citi mai jos:
„M-am regăsit
Ce dor îmi era de mine, copilul visători de altă dată
Mă simt util
Privirea mea însetată se pierdere în orizonturi largi, senine
Şi detaşat de meschinăria ce mă înconjoară
Savurez că mi-e dat să trăiesc o nouă primăvară
Mă alint lăsându-mă mângâiat de blândul soare
Şi mă încât de pomii daţi în floare”

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.