Se moare pe capete la trecerile de cale ferată din Timiş. Ce...

Se moare pe capete la trecerile de cale ferată din Timiş. Ce a cerut vicepreședintele CJ Timiș, Traian Stancu, conducerii Regionalei CFR Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Statistici îngrijorătoare în Timiş: se moare pe capete la trecerile la nivel cu calea ferată, totul pentru că respectivele locaţii nu sunt amenajate cu bariere sau semnale luminoase.


Conform statisticilor oferite de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Traian Stancu, numărul accidentelor care au loc la nivelul trecerilor cu calea ferată s-a sublat în ultimele luni. În calitate de preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, Traian Stancu a emis o adresă către regionala CF Timişoara, prin care cere ca trecerile de pe DN intrarea în localitatea Becicherecu Mic şi trecerea de la intrarea în localitatea Făget pe DN68 să fie reabilitate şi dotate cu elemente de semnalizare corespunzătoare.

„Accidentele la trecerile la nivel cu calea ferată de la Sânnicolau Mare s-au dublat. Am recomandat celor de la CFR să pună bariere”, a anunţat astăzi Stancu. Acestea spune că va apela şi la şeful său de partid, deputatul Marian Cucşa, pe care îl va ruga să elaboreze un proiect de lege privind obligativitatea semnalizării corespunzătoare a trecerilor la nivel cu calea ferată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.