Sirieni şi irakieni, SURPRINŞI la frontiera cu Serbia, când încercau să intre...

Sirieni şi irakieni, SURPRINŞI la frontiera cu Serbia, când încercau să intre ilegal în România

0
DISTRIBUIȚI

Un grup format din cetăţeni irakieni şi sirieni a fost depistat azi dimineaţă la graniţa cu Serbia. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa – ITPF Timişoara i-au oprit pe străini în dreptul localităţii cărăşene Lăţunaş, chiar atunci când se crăpa de zori, în jurul orei 6.00.

Oamenii legii au declanşat o nouă acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă, astfel că, de dimineaţă, au descoperit 14 migranţi ilegali, nouă adulţi şi cinci copii.


În urma verificărilor s-a constatat că aceştia au vârste cuprinse între 19 şi 56 de ani, iar minorii între 2 şi 16 ani. Ca şi mai toţi cei care sunt surprinşi într-o astfel de ipostază, adulţii au declarat că încercau să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.