Străini din trei ţări diferite, surprinși când încercau să părăsească ILEGAL România....

Străini din trei ţări diferite, surprinși când încercau să părăsească ILEGAL România. Ce s-a descoperit în urma verificărilor

0
DISTRIBUIȚI

Nici întunericul nu i-a putut ajuta pe mai mulţi cetăţeni străini ca să ajungă în Spaţiul Schengen. Cei 17 migranţi care provin din Irak, India şi Pakistan au fost depistaţi astăzi, în jurul orei 3.30, în momentul în care încercau să părăsească ilegal teritoriul României.

Descoperirea a fost făcută de poliţiştii de frontieră din partea SPF Nădlac, care au colaborat cu lucrători din cadrul IJJ Arad.


În urma verificărilor s-a stabilit că 11 dintre ei sunt bărbaţi, două femei şi alţi patru minori, deplasându-se pe jos, pe câmp. Adulţii au vârste curpinse între 18 şi 32 de ani iar copiii între 3 şi 17 ani. O parte dintre ei sunt solicitanţi de azil în România, iar altă parte au intrat ilegal pe teritoriul ţării.

Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.