Subpasaj nou, pentru a lega Calea Aradului de Circumvalaţiunii, la Timişoara. Vezi...

Subpasaj nou, pentru a lega Calea Aradului de Circumvalaţiunii, la Timişoara. Vezi cine va finanța investiția

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara va avea un nou subpasaj. Anunțul a fost făcut astăzi, de primarul Nicolae Robu, care spune că investiția va fi realizată în regim privat și va fi ulterior donată municipalității. Edilul a ţinut să laude public investitorul de la OpenVille, care va realiza un subpasaj nou din bani proprii, pentru a facilita accesul spre Iulius Mall.

„Nu putem lucra pe Popa Şapcă, dar putem lucra pe Bulevardul Antenei şi este aproape gata acea bretea care poate fi racordată la noul sens giratoriu, din zona mall, care este deja asfaltat.


Partea centrală nu este finalizată, dar în jurul insulei este pus asfalt. O să facem o legătură între Calea Aradului şi strada Baader, sigur neajungând cu această bretea pe care o dăm în folosinţă într-o săptămână, două, direct în strada Baader, ci puţin mai încoace va intersecta această bretea ce ţine de inelul II va intersecta strada Demetriade. Ăsta e primul pas. Când venim din sensul giratoriu se va intra în parcarea de la mall, se va ajunge pe partea cealalată spre Calea Lipovei, imediat după bifurcaţia Calea Aradului – Calea Lipovei şi ţinta este să facem o trecere directă este să facem o trecere până în Calea Aradului, nu numai prin faţa cimitirului cum o facem acum, dar ţinta este de doi ani nu mai mult să facem racord până la strada Circumvalaţiunii printr-un subpasaj şi subpasajul o să îl facă investitorul Open Ville. Va fi o investiţie donată”, a declarat primarul Robu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.