Timișoara 89ers și-a asigurat locul 3 în prima parte a sezonului de...

Timișoara 89ers și-a asigurat locul 3 în prima parte a sezonului de fotbal american. Succes de PRESTIGIU în fața vicecampioanei Cluj Crusaders FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-331103013">
Timișoara 89ers, victorioasă

Formația de fotbal american de pe Bega a încheiat sezonul regular cu o victorie în fața rivalei din Cluj. Timișoara 89ers a trecut de vicecampioana Crusaders, scor 19-7, după ce oaspeții au deschis scorul. Bănățenii și-au asigurat locul 3 și vor disputa semifinala CNFA în deplasare, dar încă nu-și cunoaște adversarul.

Pe o vreme închisă, 89ers nu au început bine pe tabelă partida din Circumvalațiunii. Fostul lor echipier, Hanno Heinrich a deshis scorul pentru clujeni iar Tamaș a contribuit cu un extra point. La pauză scorul a fost 7-0 pentru vizitatori. Timișorenii au revenit însă în partea a doua a întâlnirii. Fericean a reușit un touchdown frumos după ce a prins balonul în ”endzone” deși era flancat de adversari. Totuși, Crusaders a rămas în avantaj pe tabelă: 6-7. În fine, în ultima pătrime scorul a fost răsturnat de un nou touchdown care i-a aparținut lui Velcotă de această dată. Rezultatul întâlnirii a fost stabilit de același Fericean, care, pe lângă touchdown-ul numărul 2, a reușit și un extra point.

”A fost o victorie importantă pentru echipă. Arată că putem bate pe oricine. Dacă te concentrezi, dacă joci football, sistemul nostru, putem câștiga orice joc. Încă nu știm cu cine jucăm, depinde de rezultat. Probabil vom juca la Cluj. Ar fi mai bine datorită distanței. Eu am încredere în această echipă că putem deveni campioni. Am demonstrat de-a lungul anilor că avem o echipă bună și jucători buni”, a declarat Alexander Klein, head coach-ul lui Timișoara 89ers.

A fost doar a doua victorie din nouă întâlniri obținută de Timișoara în fața Clujului la fotbal american. Și al doilea succes din patru pentru 89ers în sezonul regular. Semifinalele Campionatului Național de Fotbal American vor avea loc peste patru săptămâni cu o posibilă reîntâlnire Crusaders – 89ers, dar de această dată în Capitala Ardealului. Celălalt adversar posibil e campioana Bucharest Rebels. La fel ca și clujenii, care au suferit în Banat primul eșec stagional, bucureștenii mai au dispute în sezonul regular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.