Timişoara Electronic Music Festival este gata de start. Vezi ce surprize au...

Timişoara Electronic Music Festival este gata de start. Vezi ce surprize au pregătit organizatorii

1
DISTRIBUIȚI
Rhadoo va fi prezent în cadrul Timişoara Electronic Music Festival

Amatorii de muzică electronică sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână la Timişoara Electronic Music Festival, un eveniment care va aduce laolaltă pe două scene o serie de artişti din România, Marea Britanie, Italia sau Franţa. După ce anul trecut, festivalul s-a desfăşurat la Jimbolia, organizatorii au decis să mute festivalul în oraşul nostru, la aerodromul Cioca, pe Calea Torontalului, la 3 kilometri de Timişoara.

„Am decis să mutăm evenimentul la Timişoara fiindcă e foarte greu să ţii la Jimbolia un asemenea festival. Nu aveam locuri de cazare, nu aveam facilităţi tehnice. Din această cauză ne-am rebranduit în Timişoara Electronic Music Festival. Dacă anul trecut am mers pe mai multe genuri muzicale şi am avut cinci scene, pentru acest an am decis să ne concentrăm pe ce ştim noi mai bine. Dealtfel, cred că fiecare organizator de evenimente din Timişoara ar trebui să se concentreze la ceea ce ltie el să facă. Să-şi găsească o nişă şi să facă evenimente cât mai bune. Anul acesta am mers pe aşa numitul curent de românaşi (romanian techno) şi ne bucurăm foarte mult că am reuşit să îl aducem pe Rhadoo, care nu a mai fost la Timişoara din 2011.


Îl considerăm pe Rhadoo o legendă şi ne-am dorit foarte mult să îl avem în line- up – ul nostru“, ne-a declarat Cosmin Eparu, organizatorul evenimentului.

Alături de Rhadoo, pe scena Hangar vor mai fi prezenţi Phil Weeks (Franţa), Carola Pisaturo (Italia), Atary, Cap, Dan Andrei, Just2, Kozo, Luca M, Tania, iar pe scena „Secretul din Grădină“, care va funcţiona non – stop preţ de 48 de ore vor fi prezenţi Molly (Franţa), Alex Kennon (Italia), Stiv Hey (Italia), Andrei Ciubuc, Cally (Marea Britanie), Charlie, Clarkent, Costin Rp, Crihan, Dubtil, Emi, Funk E, Loxique, Lumieux , Marius Iorga Nu Zau, Olivian Nour, Piticu, Sepp, Vess, VincentIulian şi Xandru.

Pe parcursul celor două zile de festival, cei interesaţi vor putea zbura deasupra oraşului prin intermediul celor de la Blue Eagles Timişoara, iar cei care vor veni cu bicicleta la festival vor avea parte de o reducere de 50 la sută din valoarea biletului.

„Vom avea şi în acest an o zonă de camping gratuit şi ne aşteptăm să avem parte de două mii de persoane pe seară. Anul trecut, la Jimbolia, am avut peste trei mii de persoane pe seară. Pentru această vară mai pregătim un rooftop party la Iulius Mall pe data de 8 iulie. Mai avem multe alte proiecte în ţară şi am predat ştacheta către colegii noştri de la Undertheivy, îi susţinem în petrecerile lor. Colaborăm foarte bine cu ei, ne susţinem reciproc. Sunt în continuare dezamăgit de scena de muzică electronică din Timişoara, dar o creştem că n-avem încotro. Nu voi putea spune stop, fiindcă e o pasiune la mijloc. Cu greutăţile de rigoare mergem înainte“, ne-a declarat Cosmin Eparu.

Biletele pentru festivalul TEMF, care va avea loc între 26 şi 28 mai la Aerodromul Cioca pot fi procurate de aici.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Eparu ar trebui sa stea pe fundul lui inainte sa vorbeasca de scena muzicala din Timisoara, pe care el o strica in mod constant, cu artisti slabi adusi de 10 ori pana devin de-ai casei, cu muzica proasta, si public pe masura. Domnul Eparu nu ajuta cu absolut nimic scena muzicala din Timisoara. Domnul Eparu vrea doar sa faca bani, ceea ce nu e neaparat de condamnat, dar atunci ar fi frumos sa lase cuvintele mari altora, care sustin vorbele cu fapte.

    Numa’ zic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.