Titu Bojin: „Primăria Timișoara nu are acte pentru terenul pe care vrea...

Titu Bojin: „Primăria Timișoara nu are acte pentru terenul pe care vrea construcția sălii polivalente”. De ce nu-l poate înțelege liderul UNPR Timiș pe Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Prezent în această seară la PRESSALERT LIVE, liderul UNPR Timiș, Titu Bojin, a scos la iveală noi informații în ceea ce privește disputa pe tema terenului pe care se dorește construirea sălii polivalente. Consilierul județean crede că primarul Timișoarei, pe care-l numește prietenește „Lae”, ar trebui să lase orgoliile la o parte în interesul orașului pe care îl conduce.

„Proiectul de ieri, care a fost respins, i-a trezit pe pesediști din orgoliu și poate a fost cea mai mare greșeală făcută de domnul Robu, prin consilieri, pentru că nici măcar nu are terenul pentru sală. Sunt patru parcele pe acea zonă de 9 hectare, unde sunt patru proprietari. Primăria Timișoara, acum, nu are suprafață de teren pe care să o pună la dispoziția CNI. Domnul Robu nu a înțeles că PSD e la guvern și că Grindeanu ne poate sprijini pe anumite lucrări. Nu trebuie să ne batem că se face la nici un kilometru de Timișoara. E o greșeală pe care sper că o să și-o rezolve repede domnul Robu”, a declarat Titu Bojin, aflat în studioul HDV.

Totuși, președintele UNPR Timiș are încredere că „Lae” își va reveni atunci când vine vorba de acest subiect.


„Cred că până la urmă Robu își va da seama de ceea ce se întâmplă iar proiectul va trece de consiliul județean. La prima ședință care va fi făcută ceva mai rapid, sunt convins că cei de la PNL, cu care am discutat și după ce au votat contra realizării sălii polivalente, vor avea altă atitudine. Voi încerca să port și eu discuții cu el, să încerc să-l lămuresc”, speră Titu Bojin.

Consilierul județean nu a putut să nu observe orgoliile existente peste tot atunci când vine vorba de astfel de decizii, ceea ce, spune el, poate afecta orașul. „Avem peste tot orgolii proaste, să ne înțelegem. Nu-l înțeleg pe Lae. La capacitatea lui trebuie să fie omul care să discute la nivelul investițiilor. Lae are orgolii personale. Sper să nu se ajungă să se voteze din ambiții. În condițiile astea nu va putea cumpăra Robu nimic”, a explicat invitatul PRESSALERT LIVE. Aceeași problemă o identifică și atunci când vine vorba de fotbalul timișorean. „Tot din cauza orgoliilor, din trei echipe de Divizia B, nu am fost în stare să facem o echipă în Timișoara. Toți spun că orașul trebuie să se adune, să formeze o echipă. În condițiile în care ajungem să jucăm barajul cu UTA, putem discuta de orgolii. Dar când vorbim de trei echipe din Timișoara, ca să formăm una, trebuie să lăsăm deoparte orgoliile”, susține Titu Bojin.

Deși e practic imposibil ținând cont de situația parcelelor de teren pe care Nicolae Robu dorește construcția sălii polivalente, consilierul județean a făcut, totuși, un exercițiu de imagine. „Dacă Lae pune terenul care poate să-l dea eu critic PSD-ul și o să votez cu el. Când nu ai clarificată forma juridică a terenului pe care trebuie să îl dai nici n-are rost să ne apucăm de vorbit”, a conchis referitor la acest subiect Titu Bojin.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.