Tragedie pe șosea: trei oameni au murit în urma unui grav accident....

Tragedie pe șosea: trei oameni au murit în urma unui grav accident. Vezi cum s-a produs coliziunea fatală UPDATE Viceprimar implicat în accident

0
DISTRIBUIȚI

Un teribil accident de circulație a avut loc pe DN 6, între localitățile bănățene Orșova și Topleț. Accidentul s-a petrecut pe linie dreaptă, în dreptul stației CFR Valea Cernei. O persoană a murit pe loc, iar alte două au decedat în timpul manevrelor de resuscitare.

Conform infocs.ro, accidentul s-a produs în momentul în care o șoferiță a vrut să iasă dintr-o parcare, dar nu s-a asigurat corespunzător și a fost izbită în plin de un alt autovehicul.

Mai multe echipaje de urgență de la Orșova și Herculane au intervenit la fața locului.


Un bărbat în vârstă de 58 de ani era deja mort la sosirea ambulanțelor, în timp ce alte două femei au murit în ciuda intervenției medicilor. Toate trei victimele se aflau în mașina care ieșea din parcare.

Circulația în zonă a fost întreruptă, pe ambele sensuri, timp de aproximativ două ore. Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest accident.

UPDATE Coliziunea s-a produs după ce șoferița a încercat să întoarcă pe linie continuă, iar șoferul mașinii care a izbit-o în plin este viceprimarul Caransebeșului, Marius Isac. Acesta se deplasa, cu o mașină a primăriei, spre Craiova, unde urma să participe la un curs ISU.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.