Un bărbat a murit sub ochii soției după un grav accident de...

Un bărbat a murit sub ochii soției după un grav accident de circulație. Vezi cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident rutier produs în această dimineață, în jurul orei 4.00, s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta conducea pe Drumul Județean 709, între localitățile Cermei și Berechiu din județul Arad când, conform, ar fi adormit la volan, iar mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

Cuplul se întorcea de la o nuntă care a avut loc într-o localitate aflată la doar 25 de kilometri de Berechiu, unde familia locuiește.


Se pare că șoferul nu purta centura de siguranță, conform aradon.ro, fiind aruncat afară din mașină în urma accidentului. Soția sa, în vârstă de 28 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, a scăpat cu răni ușoare, însă cei trei copii ai familiei au rămas fără tată.

„Un bărbat de 37 de ani a condus un autoturism pe DJ 709, dinspre Şomoşcheş înspre Berechiu, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ, fiind proiectat în afara autoturismului. În urma evenimentului, a rezultat decesul şoferului şi rănirea uşoară a pasagerei din dreapta faţă, în vârstă de 28 de ani. Continuăm cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, pentru sursa citată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.