Vino să cânți pe aceeași scenă cu Nicole Cherry și What’s Up,...

Vino să cânți pe aceeași scenă cu Nicole Cherry și What’s Up, la Shopping City Timișoara! (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-188171665">

Îți place să cânți și să dansezi? Te visezi interpretând piesele proprii în fața a sute, sau chiar mii de oameni? Cum ar fi să urci pe scenă alături de idolii tăi? Dacă ești un talent înnăscut și ai între 9 și 19 ani, convinge juriul format din artiști profesioniști că locul tău este în echipa DeMoga Junior Camp!

Acum îți poți transforma visele în realitate! În perioada 22-27 mai, DeMoga Junior Camp te invită la Shopping City Timișoara în cabina de karaoke (nivel 0, zona scărilor rulante, lângă magazinul Zara, interval orar 14:00-20:00), unde te poți înregistra cântând sau dansând.

Pe 28 mai, poți cânta pe scena Shopping City Timișoara alături de Nicole Cherry și What’s Up, și poți câștiga o tabără gratuită!

Dacă nu te consideri talentat, dar îți place muzica, ești așteptat la concert! Vino pe 28 mai la Shopping City Timișoara, de la ora 16:00, să asculți live piesele tale preferate cântate de Nicole Cherry și What’s Up.

Mai multe detalii pe www.shoppingcitytm.ro