Viteza EXCESIVĂ, principala cauză a infracţiunilor în trafic înregistrate la sfârşitul săptămânii....

Viteza EXCESIVĂ, principala cauză a infracţiunilor în trafic înregistrate la sfârşitul săptămânii. Câte sancţiuni au fost acordate

0
DISTRIBUIȚI

Şi în weekend-ul săptămânii trecute poliţiştii rutieri au supravegheat traficul din judeţul Caraş-Severin pentru a preveni şi a combate accidentele rutiere datorate vitezei excesive. În total au fost aplicate 273 de sancţiuni contravenţionale celor indisciplinaţi în trafic, 187 dintre acestea fiind acordate vitezomanilor.

În cadrul acţiunii din perioada 5-7 mai au fost reţinute 11 permise şi retrase 7 certificate de înmatriculare.


Aparatele radar au fost folosite pe principalele artere rutiere ale judeţului, acolo unde riscul de producere a accidentelor din cauza vitezei excesive este mai mare.

Acțiunile poliţiştilor rutieri continuă și în această săptămână.

Şi în judeţul Arad au fost date un număr record de sancţiuni, nu mai puţin de 619 dintre ele, iar valoarea totală a amenzilor acordate se ridică la suma de 250.000 de lei. Nu mai puţin de 249 de sancţiuni au fost din cauza depăşirii vitezei regulamentare, iar 379 din pricina nefolosirii centurii de siguranţă. Au fost reţinute 36 de permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.