Accident în Timiş: un microbuz care transporta mai multe persoane spre locul...

Accident în Timiş: un microbuz care transporta mai multe persoane spre locul de muncă s-a răsturnat

0
DISTRIBUIȚI

Dimineaţă cu emoții pentru şase persoane care se îndreptau la locul de muncă, aflându-se la bordul unui microbuz, pe o șosea din Timiş.


Ajunşi pe DJ 692, pe raza localităţii Saravale din vestul judeţului, aceştia au ieşit în decor, răsturnându-se în afara carosabilului.

În incident au fost implicaţi cinci pasageri şi şoferul care-i transporta înspre locul de muncă. Din fericire toţi sunt în afara oricărui pericol, chiar dacă şoferul şi încă un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi cu ajutorul unei ambulanţe SAJ şi SMURD la spital.

Din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare s-a intervenit cu o autosepcială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, asigurându-se măsurile PSI. „Un bărbat de 59 de ani a condus un autovehicul dinspre Saravale către Sânpetru Mare, iar la un moment dat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabilului. În urma accidentului au fost rănite două persoane. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Florina Dragomir.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.