ACS Poli a disputat două ”mini-amicale” în județ. Șase dintre cele șapte...

ACS Poli a disputat două ”mini-amicale” în județ. Șase dintre cele șapte achiziții ale verii au debutat în echipa timișoreană

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli s-a ”încălzit” în județ

Antrenorul Ionuț Popa și-a dus echipa în afara orașului înaintea plecării în cantonament. ACS Poli a disputat după amiază două amicale ”scurte” la Periam. Echipa din Liga I a câștigat ambele jocuri fără probleme. În cadrul acestora au fost folosiți și șase dintre jucătorii transferați până acum pentru ediția 2017-18.

Prima ”repriză” de 35 de minute s-a jucat cu localnica CS Avântul Periam din Liga a IV-a iar gazdele au meritul că au marcat un gol în poarta lui Smaranda.


La 3-0 prin Raul Ițu din penalty. Drăghici (2) și Soljic au punctat pentru ACS Poli, care s-a impus cu 3-1. În acest prim joc de verificare Popa a mizat și pe noii veniți Ștefan Covalschi și Alex Ciucur.

Al doilea meci, care s-a disputat tot la Periam, a fost o ”alergare ușoară” în compania echipei de Liga a VI-a Șoimii Pesac. ACS Poli a reușit să marcheze de nouă ori în 33 de minute. Pădurariu (2′, 12′, 31′), Mailat( 4′, 10′, 20′), Oprea (11′), Vaşvari (22′) și Artean (35′) au răpus formația din satul copilăriei tehnicianului timișorenilor. În această întâlnire s-a mizat pe alți patru nou sosiți: Valentin Crețu, Alex Țigănașu, Cristian Melinte și Gabriel Vașvari, cel din urmă marcând golul 7 al ”reprizei” încheiate cu un sec 9-0.

Mâine, ACS Poli pleacă în stagiul centralizat de la Brașov, unde va sta până în data de 5 iulie. Două zile mai târziu timișorenii dispută un test important la Budapesta, cu campioana Ungariei, Honved. Un alt jucător achiziționat în această vară, Alex Munteanu, se va alătura lotului direct în cantonament.

ACS Poli (vs. Avântul Periam): Smaranda – Străuț, Bocşan, Şeroni, Covalschi, Šoljić, Croitoru, Bîrnoi, Al. Ciucur, Drăghici, Velcotă.

ACS Poli (vs. Șoimii Pesac): Curileac (20 Straton) – Crețu, Haruț, Melinte, Țigănaşu, Mailat, Artean, Oprea, Vaşvari, Doman, Pădurariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.