ACS Poli a realizat primul transfer al verii. Timișorenii au luat un...

ACS Poli a realizat primul transfer al verii. Timișorenii au luat un mijlocaș care a făcut carieră la Gaz Metan Mediaș

0
DISTRIBUIȚI
Alex Munteanu, al doilea de la stânga la dreapta, a semnat pe un an de zile. Foto. PoliTimișoara / Facebook

Bănățenii au început campania de transferuri pentru noul sezon. Unul dorit de ei cel puțin departe de lupta din subsolul clasamentului. Primul sosit pentru noua ediție de campionat la ACS Poli Timișoara e Alexandru Munteanu, un mijlocaș al cărui palmares se leagă de clubul Gaz Metan Mediaș.

Alex Munteanu (29 de ani) a semnat astăzi cu ACS Poli.


Mijlocașul dreapta și-a încheiat contractul cu Gaz Metan, echipa din orașul natal căreia i-a fost fidel în mare parte din cariera sa profesionistă. La medieșeni jucătorul care a purtat numerele 5 și 22 pe tricou a avut peste 150 de apariții pe prima scenă. În acest sezon Munteanu, care poate fi folosit și pe alte posturi la mijlocul terenului, a totalizat șapte goluri în 37 de partide. El a semnat azi înțelegerea care îl leagă de echipa de pe Bega în următorul sezon al Ligii I.

ACS Poli se reunește joi și va începe pregătirea la Timișoara. Echipa antrenată de Ionuț Popa va pleca săptămâna viitoare într-un stagiu centralizat la Poiana Brașov, acolo unde se află în aceste zile tehnicianul bănățenilor. La capitolul despărțiri figurează până acum Cristi Bărbuț (CS U Craiova), în timp ce lui Vasile Curileac nu i se va prelungi probabil înțelegerea care expiră în această vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.