ALERTĂ Un nou deces din cauza rujeolei în vestul țării. Câte îmbolnăviri...

ALERTĂ Un nou deces din cauza rujeolei în vestul țării. Câte îmbolnăviri sunt înregistrate

0
DISTRIBUIȚI

vaccin

Deși numărul cazurilor de îmbolnăviri cu rujeolă este în scădere în vestul țării, în această săptămână a mai fost înregistrat un deces. Potrivit datelor făcute publice de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, în județul Caraș-Severin încă o persoană a murit din cauza complicațiilor provocate de pojar.

Astfel, în Caraș-Severin numărul deceselor a ajuns la patru, iar la nivel național, 30 de persoane și-au pierdut viața din cauza rujeolei, din momentul izbucnirii epidemiei, anul trecut.

“Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la data de 09.06.2017 este 6743, din care 30 de decese (opt în jud.


Timiș, cinci în jud. Arad, șase în jud. Dolj, patru în jud. Caraș-Severin, unul în jud. Bihor, unul în jud. Călărași, unul în jud. Satu Mare, unul în jud. Vaslui, unul în jud. Galați, unul în jud. Mureș și unul în București). S-au înregistrat cazuri de rujeolă în 41 de județe”, transmite Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Județul Timiș se află pe primul loc la nivel național în ceea ce privește numărul îmbolnăvirilor cu rujeolă – 1.072, Caraș-Severin – 1.053 și Arad – 904.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.