ALERTĂ Un pacient de la Spitalul Județean Timișoara amenință că se aruncă...

ALERTĂ Un pacient de la Spitalul Județean Timișoara amenință că se aruncă de la etaj UPDATE 4 Cum s-a încheiat criza FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un pacient la Spitalul Județean din Timișoaraâ a ieșit pe pervaz din salonul de la etajul al doilea unde era internat și amenință că se va arunca pe motiv că „au vrut să mă omoare, au vrut să ia inima din mine”

La fața locului au sosit pompierii, dar și poliția, care încearcă să detensioneze situația. Pacinetul aflat pe geam strigă în continuare că vrea să fie lăsat în pace, să nu se apropie nimeni, dar vorbește și la telefon. Acesta pare să fi sunat la 112, pentru că cere, la telefon, să vorbească cu „un comisar mare din Poliție”.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Bărbatul era internat la secția de Terapie Intensivă, fiind intoxicat cu insecticid. Pacienții care mai erau în salon au fost evacuați. La aproape o oră după ce s-a urcat pe pervaz, pacientul încă vorbește la telefon, strigând că „îl omoară”.

UPDATE 2 Pompierii au pregătit la fața locului o saltea gonflabilă, pentru eventualitatea în care pacientul va cădea de la înălțime.


Momentan acesta nu se lasă înduplecat, strigând la un moment dat „ce mă fac dacă intru înapoi și mă omoară?”.

UPDATE 3 Bărbatul a tras geamul, închizându-l și rămânând afară. La fața locului se află și managerul Spitalului Județean, Marius Craina, dar și un negociator al poliției. Pompierii au desfășurat și umflat salteaua gonflabilă, iar în holul spitalului se află un echipaj de urgență echipat complet, pentru orice eventualitate.

Conform managerului Spitalului Județean din Timișoara, tânărul era internat în urma unei alte tentative de sinucidere. „Din păcate este vorba despre un pacient tânăr care s-a internat în spitalul judeţean pentru ingestie voluntară de lichide. A fost preluat de către colegii de la Terapie intensivă şi secţia de toxicologie, a fost diagnosticat, a fost tratat, în urma tratamentului a avut o evoluţie favorabilă, dar din păcate având în vedere tulburările pe care le prezintă ne confruntăm cu situaţia pe care o cunoaşteţi. Sperăm ca şi cei de la Pompieri, cei de la Poliţie care sunt competenţi să rezolve această problemă să îl convingă să nu facă acest gest, pentru că evoluţia în urma intervenţiei medicilor a fost favorabilă şi ar fi păcat să se întâmple ceva din proprie voinţă”, a declarat Marius Craina.

UPDATE 4 După aproape trei ore de negocieri, bărbatul care amenința că se sinucide a fost convins să intre înapoi în salonul de spital. A fost preluat de un echipaj de poliție, urmând să fie dus, cel mai probabil, la Clinica de Psihiatrie de pe strada Văcărescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.