Angajate ale Retim, filmate cum plimbau pubela cu tramvaiul 9. Reacţia călătorilor...

Angajate ale Retim, filmate cum plimbau pubela cu tramvaiul 9. Reacţia călătorilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1350441369">

Tupeu fără margini, la Timişoara. Două angajate ale Retim îşi transportau pubela în care strâng deşeurile cu tramvaiul 9. Scena halucinantă a fost surprinsă de Cristian Brâncovan, care a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook. În filmare se vede cum oamenii din jur sunt oripilaţi de tupeul celor care ar fi trebuit să îşi ducă pubela pe stradă, curăţând în acelaşi timp gunoiul, nu să incomodeze călătorii.

„Două angajate Retim iși transportau tomberonul, astăzi, cu tramvaiul 9, spre deranjul călătorilor, în vreme ce Retim-ul plătește leasingul Mercedes-ului, de 70.000 de euro, folosită de primar, precum și multe alte utilaje inchiriate la preţuri supraevaluate de la coacționarul privat”, a scris Cristian Brâncovan pe Facebook.

Nu e pentru prima oară când un angajat Retim apelează la transportul public, un bărbat, cu tot cu tomberon, „testând” un tramvai Armonia la sfârșitul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.