ASU Politehnica a anunțat numele noului tehnician. Provine de la o colegă...

ASU Politehnica a anunțat numele noului tehnician. Provine de la o colegă de serie și a fost convins de implicarea suporterilor timișorenilor

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Andone Foto: Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica are de azi un nou antrenor principal. Bogdan Andone a fost convins să preia conducerea ”Băieților în ghete” după ce în sezonul trecut a pregătit-o pe Olimpia Satu Mare, tot în Liga a II-a. Sorin Brîndescu a renunțat recent la postul de tehnician al echipei timișorene.

ASU Poli a ajuns la un acord cu un nou antrenor. Pe lista cu cei care s-a discutat era și Viorel Moldovan, care însă a declinat oferta. Bogdan Andone s-ar fi aflat în această perioadă și pe lista celor de la ASA Tg. Mureș. Cu Olimpia acesta a încheiat sezonul trecut pe locul 9 în B după ce în turul campionatului echipa din Satu Mare se bătea pentru primele poziții.

”M-a convins deplasarea pe care am avut-o cu Olimpia în toamnă, la Timișoara. Am văzut atunci nivelul de implicare al oamenilor de aici pentru echipă. Am urmărit Politehnica, deși am fost adversari în campionatul trecut.


A fost o echipă pe care mi-a făcut plăcere să o urmăresc, care a încercat să joace fotbal, indiferent de adversar, indiferent dacă juca acasă sau în deplasare. E un lucru care în Liga a II-a e mai rar, pentru că sunt multe echipe care caută să se închidă, să blocheze culoarele. Am apreciat Politehnica, aici e o organizare foarte bună, care nu se găsește la nivelul ligii secunde și, din păcate, nici la unele echipe din Liga I. Nu în ultimul rând, suporterii sunt un argument important, pentru că la meciul pe care l-am avut la Timișoara, au împins echipa de la spate și au ajutat-o să întoarcă soarta partidei în inferioritate numerică. E un spirit aparte pe care îl transmit jucătorilor. Un fenomen rar, din păcate, în fotbalul nostru. Mă bucur foarte mult că am reușit să ajung la această echipă”, a declarat Bogdan Andone, pentru druckeria.ro. Andone și-a început cariera pe banca lui FC Voluntari, în 2011, când echipa ilfoveană activa în Liga a IV-a. În ediția 2015-16 el a fost în stafful lui Marius Șumudică la Astra.

Despre primele planuri pe banca lui ASU Poli, Andone a dat de înțeles că ar putea aduce pe ”Știința” câțiva jucători de la fosta sa echipă. ”Primul pas e să formăm o echipă cât mai puternică, cât mai competitivă. O echipă agresivă și cu un ritm de joc cât mai aproape de nivelul Ligii I. Am în vedere deja patru-cinci jucători, unii dintre ei foști elevi ai mei, însă nu pot oferi nume deocamdată, pentru că nu sunt certitudini”, a mai spus Bogdan Andone pentru aceeași sursă.

Noul tehnician va veni la ASU Politehnica și cu un nou ”secund”, Gabriel Vochin, cu care a fost coleg la Sportul Studențesc și Farul. Reunirea lui ASU Politehnica e programată pe data de 26 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.