BAC 2017 Sute de elevi din Timiș au absentat de la probele...

BAC 2017 Sute de elevi din Timiș au absentat de la probele scrise la Matematică și Istorie. Ce hop mai au de trecut

0
DISTRIBUIȚI

S-au înscris pentru a susține examenul de Bacalaureat în prima sesiune, dar apoi s-au răzgândit. Este vorba de 229 de absolvenți de liceu din județul Timiș care nu s-au simțit suficient de pregătiți pentru a se prezenta la BAC, astfel că au absentat.

Inspectoratul Școlar Timiș transmite că, astăzi, la proba obligatorie a profilului, s-au înscris 2.548 de candidați de la profilul real, care au susținut proba scrisă la Matematică. Însă, 202 nu s-au mai prezentat la examen.


La proba scrisă la Istorie, care a fost susținută de absolvenții profilului uman, s-au înscris 1.269 de candidați, dar 27 au absentat. Niciun elev nu a fost eliminat din examen în cadrul probei scrise de astăzi.

Ministerul Educației a publicat AICI subiectele primite de candidați la Matematică și Istorie, dar și baremele de corectare.

Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată vineri, 30 iunie. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie. Reamintim faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele, să obțină nota 5 la fiecare dintre probele scrise și o medie finală de minim 6, la probele scrise.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.