Britanicii de la The Toy Dolls şi americanii de la Crazy Town...

Britanicii de la The Toy Dolls şi americanii de la Crazy Town au deschis în forţă festivalul Timişoara Rocks FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1982327370">
Britanicii de la The Toy Dolls au oferit un spectacol de nota zece la Timisoara Rocks

Prima seară a festivalului Timişoara Rocks a debutat în Piaţa Operei cu concertul celor de la Melting Dice. Chiar dacă numărul spectatorilor care au asistat la „deschidere“ a fost subţirel, recitalul timişorenilor a fost apreciat de fani, inclusiv de membrii trupei americane Crazy Town, care în timpul spectacolului lor i-au felicitat pe aceştia pentru prestaţie. Spectacolul oferit de americanii cunoscuţi îndeobşte pentru hitul „Butterfly“ a reuşit să „prindă“ bine la public, alături de sound-urile rock aceştia oferind şi mostre de Beastie Boys sau House Of Pain. Printre piesele interpretate de Seth „Shifty” Binzer – solistul trupei – şi colegii săi s-au numărat şi „Born to raise Hell“, single-ul din 2015 al trupei sau „Come inside“. Desigur, publicul a gustat cel mai mult momentele „Butterfly“ şi „Drowning“, acestea fiind dealtfel şi piesele cu care Crazy Town şi-au încheiat primul recital susţinut în România. Seth „Shifty” Binzer – unicul membru care a făcut parte şi din componenţa originală a trupei americane – a acordat o sumedenie de autografe fanilor şi a remarcat în mai multe rânduri faptul că festivalul Timişoara Rocks are parte de un public care transmite energie.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost fără îndoială concertul britanicilor de la The Toy Dolls. Concertul lor a început cu un scurt sample din melodia lui Lionel Richie „Hello“ (Hello, is it me you’re looking for? ), după care punkiştii britanici au intrat în forţă cu „Fiery Jack“, o piesă inclusă în albumul lor de debut, „Dig that groove baby“. Pe parcursul spectacolului, în faţa scenei s-a dezlănţuit un „mosh“ cât se poate de energic, iar din playlist-ul britanicilor n-au lipsit piese ca „”My Girlfriend’s Dad’s a Vicar” „Idle Gossip“, „Spiders in the dressing Room“, „Dougy Giro“ Toccata and Fugue in D minor (după Bach) sau „Nellie The Elephant“. Solistul Michael „Olga” Algar (care ca şi în cazul celor de la Crazy Town este singurul membru care a făcut parte şi din componenţa de început a trupei) a oferit un spectacol pe cinste, care nu va fi prea uşor uitat de numeroşii punkeri care s-au bucurat pe deplin de acest gig. Festivalul Timişoara Rocks continuă sâmbătă , 17 iunie, de la ora 19, în Piaţa Operei, cu concerte susţinute de Blight, Methadone Skies şi The Darkness. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.