Casă în flăcări: mai multe persoane evacuate, stradă blocată UPDATE Mansarda, construită...

Casă în flăcări: mai multe persoane evacuate, stradă blocată UPDATE Mansarda, construită fără autorizație FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Panică în urmă cu puțin timp în cartierul Dâmbovița din Timișoara. O casă de pe strada căpitan Damșescu a fost cuprinsă de flăcări după ce mansarda imobilului a luat foc.

Doi copii se jucau în mansardă iar ulterior au ieșit să se joace în curte. La scurt timp, locatarii au observat fumul gros ieșind prin acoperiș. Speriați, oamenii au sunat la 112. La fața locului au sosit trei echipaje de la Pompieri și un echipaj SMURD.

Pompierii se străduiesc și la această oră să stingă focul. Toate persoanele care locuiesc în imobil au fost evacuate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Strada Căpitan Dameșescu este închisă de poliție în acest moment. Focul riscă să se extindă și la celelalte case aflate foarte aproape de imobilul cuprins de foc.

Deocamdată nu se știe ce a provocat incendiul. Cauza va fi stabilită după ce pompierii vor reuși să lichideze flăcările.

UPDATE Mansarda care a ars era ridicată fără autorizație de construcție, iar o posibilă cauză a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică improvizată.


Ancheta pompierilor continuă, iar la fața locului au sosit și criminaliștii.

1 COMENTARIU

  1. In ultima poza, in partea de jos apar mana si capul unei femei. In mana femeia are o tigara aprinsa. Bravo ei: pompierii se lupta cu flacarile si ea fumeaza. Probabil de la niste specimene ca acestea apar astfel de situatii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.