Cinci maşini şi o motocicletă, implicate într-un accident produs în fața sediului...

Cinci maşini şi o motocicletă, implicate într-un accident produs în fața sediului RAR. Care au fost urmările

0
DISTRIBUIȚI

Haos pe şoseaua E7, între Nădlac şi Arad, acolo unde în această dimineaţă a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate cinci maşini şi o motocicletă, conform celor de la aradon.ro.


Tamponările succesive au avut loc chiar în faţa sediului RAR Arad.

Iniţial, martorii oculari au spus că evenimentul nefericit a avut loc din cauza unui pieton care a traversat printr-un loc nepermis, în faţa căruia prima maşină a frânat brusc, motive din care s-a produs coliziunea în lanţ între toate autovehiculele aflate în spate. În urma impactului, după spusele celor care au văzut pe viu coliziunile, motociclistul a fost proiectat peste maşina în care a intrat.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă, dar şi poliţiştii rutieri, pentru a stabili cu exactitate cauzele din care s-a produs tamponul în lanţ. În urma primelor cercetări se arată că prima maşină se afla pe banda a doua de mers şi intenţiona să vireze la stânga, timp în care celelalte patru maşini se aflau în spate. Motociclistul nu a observat că autoturismele sunt oprite în coloană şi a intrat în ultima maşină din şirul de cinci, motiv din pricina căruia s-a generat accidentul în lanţ.

În vârstă de 55 de ani, conducătorul motocicletei a fost rănit grav şi transportat de urgenţă la spital, potrivit sursei citate anterior.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.