Corina Chriac: „Pe vremea când eu şi generaţia mea eram studenţi ,...

Corina Chriac: „Pe vremea când eu şi generaţia mea eram studenţi , a avea cât de câtă treabă la Timişoara era un fel de a avea de a face cu Occidentul“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1328300934">
Legendara solistă Corina Chiriac a susţinut un concert extraordinar la Timişoara

Una din cele mai de succes cântăreţe din România, a cărei carieră muzicală, începută în anii 1970, s-a menţinut la cote înalte pe parcursul a peste patru decenii, Corina Chiriac, a susţinut un concert extraordinar joi seara  la Timişoara, în cadrul seriei de evenimente „La Gioia“, desfăşurate la Fratelli.

Legendara solistă în vârstă de 67 de ani a reuşit să creeze o atmosferă deosebită la faţa locului şi chiar dacă în public s-au aflat şi mulţi tineri, şlagărele de neuitat ale solistei au fost fredonate la unison de către cei prezenţi. Solista a avut parte de o primire călduroasă şi le-a mulţumit tuturor celor prezenţi.

„Pe vremea când eu şi generaţia mea eram studenţi , a avea cât de câtă treabă la Timişoara era un fel de a avea de a face cu Occidentul : informaţia şi bunurile veneau ” din vest ” ! La revedere „vestule”te las în grija Domnului ! Dragi prieteni,am avut bucuria să întâlnesc o SuperGaşcă la Timişoara ! Mă refer la echipa Fratelli şi desigur la Publicul care a cântat cu mine mai bine de o oră ! Mulţumesc copii,aţi intrat în sufletul meu ! Doamne Ajută să ne revedem sănătoşi !“, a declarat Corina Chiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.