Cristi Bărbuț va rămâne în Liga I indiferent de deznodământul barajului cu...

Cristi Bărbuț va rămâne în Liga I indiferent de deznodământul barajului cu UTA. Arădenii pregătesc returul cu ACS Poli ”ca pe vremuri”

0
DISTRIBUIȚI
Cristi Bărbuț

ACS Poli se va despărți de câteva nume importante indiferent de deznodământul returului cu UTA. Printre primii jucători care vor pleca se află Cristi Bărbuț. Cel mai probabil acesta se va transfera la CSU Craiova, grupare care va evolua în preliminariil Europa League.

Despre Bărbuț (22 de ani) s-a vorbit în fiecare pauză competițională că va pleca.


De această dată tânărul jucător timișorean e foarte aproape de o mutare la Craiova. Conform digisport.ro jucătorul impresariat de Cristea Opria ar fi semnat deja un contract valabil pe trei ani cu CS Universitatea. Jucătorul va evolua însă mâine în returul barajului cu UTA, prin urmare nu poate semna o înțelegere valabilă decât după acest meci. Oltenii l-au numit pe italianul Devis Mangia în funcția de ”principal” și evoluează în preliminariile Europa League după ce s-au clasat pe locul 5 în campionat, în spatele lui CFR Cluj (locul 4) care nu a primit dreptul de a evolua pe plan continental. În acest sezon Bărbuț a marcat două goluri și a avut șapte assist-uri în 33 de partide de campionat.

Jocul de la Șiria nu se vede la TV

Arena ”Otto Grefner” din Șiria suferă modificări inclusiv pentru întâlnirea de mâine. S-a spus că sunt circa 1.380 de locuri în jurul terenului. Mai mult, a apărut informația sau zvonul că numărul va fi suplimentat până la 3.200 prin aducerea unei tribune mobile.

Partida UTA – ACS Poli începe de la scorul de 2-1 pentru timișoreni și se dispută mâine, de la ora 17.30, la Șiria. Fanii bănățenilor au primit doar aproximativ 70 de bilete pentru acest joc decisiv. Cel mai probabil partida nu va fi transmisă în direct deoarece nici la această oră conducerea arădenilor nu a ajuns la un acord cu televiziunea care deține drepturile TV pentru jocurile de campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.