Cu semafoarele pe intermitent, primarul Robu se laudă că în Timișoara se...

Cu semafoarele pe intermitent, primarul Robu se laudă că în Timișoara se circulă mai bine decât în Cluj-Napoca. Cum dovedește

0
DISTRIBUIȚI

Bucurie pentru șoferii din Timișoara: semafoarele din sistemul de trafic management sunt puse pe intermitent. Întrebat despre motivul pentru care semafoarele nu funcționează, primarul Nicolae Robu a explicat că nu are la cunoștință ca la mijloc să fie vreo defecțiune. Edilul nu a pierdut șansa de a se lăuda cu faptul că în capitala Banatului traficul este unul net mai lejer decât în alte orașe de o dimensiune similară, precum Cluj-Napoca.

„Uitați-vă pe Google Trafic, care monitorizează traficul pe toată planet,a și din curiozitate intrați să vedeți prin comparație cum este traficul în Timișoara și cum este în Cluj și dacă vreți uitați-vă în istorie să vedeți cum a fost cu toate șantierele noastre să vedeți cum a fost înainte de a da în folosință sistemul de trafic management și cum este acum și veți vedea clar toate îmbunătățirile dincolo de toate prostiile ori părerile vizavi de acest sistem al nostru.


Sunt măsurători obiective, ele nu sunt cu o acuratețe de 100% pentru că numai dacă ar fi senzori în asfalt am avea acuratețe full”, a spus edilul.

Amintim că în cadrul aceluiaşi sistem au fost instalate şi mai multe radare, care însă nu pot fi folosite de poliţiştii rutieri pentru a da amenzi, pentru că nu sunt omologate. Primăria susţine însă că aparatura nu are nevoie de acte suplimentare. Nicolae Robu a încercat deblocarea situaţiei printr-o adresă trimisă ministrului de Interne Carmen Dan, însă de la Bucureşti nu a fost trimis niciun răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.