Cum a vrut Dragnea să-l „cumpere” pe Grindeanu în ultimul moment

Cum a vrut Dragnea să-l „cumpere” pe Grindeanu în ultimul moment

0
DISTRIBUIȚI

Victor Ponta a dezvăluit că Liviu Dragnea a trimis un grup de „negociatori” pentru a discuta cu el și cu premierul Sorin Grindeanu, oferindu-le inclusiv funcții pentru a renunța la luptă.

„A fost o discuție, eu am fost la grupul parlamentar cu un mesaj din partea primului ministru, legat de faptul că aici nu e o chestiune de funcții, de orgoliu, ci e o chestiune de viziune, de cum conduce PSD guvernul și șara în continuare.


Au fost câțiva colegi de-ai noștri, care cu siguranță aveau un mandat de la domnul Dragnea, care i-au propus și domnului Grindeanu, și mie, funcții de miniștri. Le-am spus că n-au înțeles, noi nu vrem funcții, nu asta e discuția. Discuția e, unu, dacă păstrăm guvernarea pentru PSD sau, prin demisia lui Grindeanu, punem pe masa președintelui Iohannis funcția de prim-ministru și doi, dacă păstrăm partidul unit sau mergem în continuare pe acest sitem, cum deschide cineva gura, are o altă opinie, îl dăm afară. Al treilea lucru la care premierul Grindeanu a ținut foarte mult, și îl sprijin în acest sens, că are dreptate: a spus că nu doar el e vinovat, dacă guvernul n-a mers bine, cel care i-a dat miniștrii e la fel de vinovat”, a spus Victor Ponta la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.