Doi bărbaţi condamnați la închisoare și dați în urmărire, prinși în Timiș....

Doi bărbaţi condamnați la închisoare și dați în urmărire, prinși în Timiș. Pentru ce fapte au ajuns după gratii

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi au fost introduşi în arest, după ce poliţiştii timişeni i-au depistat pe aceştia ieri, 21 iunie. Unul dintre ei, în vârstă de 50 de ani, a fost surprins pe raza comunei Giarmata, în timp ce persoana de 24 de ani a fost prinsă în Herneacova.

Cel mai în vârstă erau căutat după ce în luna octombrie a anului 2014 a fost depistat conducând pe străzile din Timişoara într-o stare avansată de ebrietate, având 1,20 mg/l alcool pur în sânge.


În jurul orei 15.00 poliţiştii Secţiei 1 Rurale – Post de Poliţie Dumbrăviţa, l-au depistat pe raza comunei Giarmata iar bărbatul urmează să execute pedeapsa de 8 luni şi 56 de zile pentru infracţiuni rutiere.

Tot în aceeaşi zi, în jurul orei 16.10, oamenii legii din Recaş l-au prins pe tânărul pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 10 luni, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Fapta comisă a avut loc în noiembrie 2016, atunci când tânărul a fost prins cu o armă letală şi muniţie asupra sa, fără să deţină permis de port armă.

Ambii au fost introduşi în Penitenciarul Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.