Dublu eveniment pentru iubitorii muzicii electronice la Timişoara: LoudNoiz vs Soundclash

Dublu eveniment pentru iubitorii muzicii electronice la Timişoara: LoudNoiz vs Soundclash

0
DISTRIBUIȚI
Dublu eveniment pentru iubitorii muzicii electronice la Timişoara: LoudNoiz vs Soundclash

Amatorii de muzici electronice sunt invitaţi la un dublu eveniment care va avea loc în 9 şi 10 iunie la Liceul Silvic din Timişoara, Loudnoiz versus Soundclash. Party-ul va debuta în prima seară cu noul label LoudNoiz care revine la Timişoara cu această ocazie cu The FLO, Protopn Kid, Elarith, Deelow, iCi.TM.

The FLO a reuşit de nenumărate ori să contribuie la mişcarea scenei din Capitală, cu propriile compoziţii şi mixuri, dar şi cu organizarea unor evenimente apreciate.
Muzica lui Proton Kid este cunoscută la nivel internaţional, iar seturile sale energice construite din producţii proprii combinate cu mash-up-uri l-au trimis pe scenele din întreaga Europă. Experienta si dedicarea, dar in acelasi timp modul unic de a experimenta cu sunetul, sunt unele din calitatile cu care Proton Kid a reusit sa straluceasca in scena Drum and Bass.Elarith şi-a făcut apariţia în jurul anului 2007 când a şi început să producă, în mare parte hip-hop. Câţiva ani mai târziu a început să simtă că Drum and Bass-ul îl reprezintă, în special neurofunk-ul. Deelow este un artist cu o istorie bogată, fost toboşar, care ulterior a ales calea muzicii electronice. Şi-a început activitatea în 2006, când a decis să îşi dedice cea mai mare parte din timp producţiilor şi mixurilor.
Acesta îşi evidenţiază propria viziune prin proiectul Bass Rush, care şi-a creat un nume ce încă rezonează în lumea raverilor din România. iCi.TM apare pe scena muzicii electronice în urmă cu un an de zile şi este pseudonimul sub care dj KuKy a hotărât să urce pe scenă atunci când vine vorba de sound-urile din zona dnb, dub sau bass music.Aâand la bază o experienţă ca şi DJ de aproape 17 ani, promotor şi organizator de evenimente diverse în sfera muzicii electronice, iniţiatorul festivalului Playground şi membru fondator în SubSound Kru, KuKy vine alături de echipa LoudNoiz cu un sound fresh şi promite un set deosebit de energic.

În cea de-a doua seară, în 10 iunie, Soundclash, are plăcerea de a prezenta publicului pe unul dintre fondatorii faimosului record label londonez Rupture, Double O, susţinut de MC-ul numărul 1 al aceluiaşi crew, Blackeye.


Alături de ei pe scena Soundclash vor mai apărea şi Injektah, Dubase şi rezidenţii Soundclash, Kapno şi Anca. Double O aka 007, inspirat de către fratele său mai mare care avea propriul soundsystem de Raggae, a început să producă muzică, latura de DJ apărând mai târziu. În anii 90 numele său a devenit cunoscut în Doncaster, iar de-a lungul anilor a lansat piese la label-uri ca Rupture London, Hidden Hawaii, AKO, Dub Soul Recordings, 117, Syncopathic Recs, Eastern Promise, Criminal Records sau  Wrekanize. Injektah [Fyah Burn Sound] este unul dintre primii promotori ai culturii raggae în România, care şi-a început cariera în 1997. De-a lungul timpului şi-a asumat diferite roluri, în ceea ce priveşte industria muzicală – inginer de studio, producător, DJ, turntablist şi performer instrumental. Începuturile muzicale ale lui Dubase [Guerilla Outernational] sunt strâns legate de Cluj Napoca şi primele party-uri, sau rave party cum le zicea lumea la vremea respectiva.  Debutul a fost în ’97 la Student Club, în subsolul Casei de Cultura a Studenţilor Cluj, alături de Seba 1394 şi Horace Dan D. În 2007 se stabileşte pentru o vreme în Dublin, unde alături de Lex Woo, Sansao, Gee-Q şi Mc Little Tree coagulează seara de club Babalonia Tropical Soundclash. Kapno [Soundclash] porneşte de la o cultură hip-hop, breaks şi electro. Pasiunea pentru jungle drum & bass apare odată cu TM Base şi anonimTM.  În Londra, devine tot mai interesat de genul muzical, iar după întoarecerea în România, alături de alţi DJ locali şi britanici, porneşte Soundclash, un prim event dintr-o serie cu head-lineri ca Sprit, Total Science, Brockie şi mulţi alţii. Anca [Soundclash] îşi începe aventura muzicală la 14 ani, ca solistă în Hunedoara, unde, de-a lungul liceului, se implică în proiecte hip-hop şi rock şi îşi descoperă abilităţile organizatorice.În 2007 devine membru fondator al Asociaţiei Culturale TURN şi participă la organizarea primei ediţii a International Romani Art Festival (IRAF).
În 2014 îşi reia aventura muzicală, participând în organizarea Soundclash, promovând genul Drum and Bass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.