EXCLUSIV Alin Popoviciu după alegerile din PNL: „Am fost în tabăra care...

EXCLUSIV Alin Popoviciu după alegerile din PNL: „Am fost în tabăra care a pierdut”. Cum comentează rezultatele

0
DISTRIBUIȚI

După ce a pierdut pe bandă rulantă la alegerile pentru conducerea PNL, organizaţia de Timiş merge mai departe …cu capul sus. O spune chiar secretarul general Alin Popoviciu, care a declarat pentru PRESSALERT.ro că la nivel judeţean nu se va face o analiză a eşecurilor din weekend.

Amintim că Alin Popoviciu a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte peregiunea de vest, în vreme ce Ben Oni Ardelean şi Marilen Pirtea au candidat pentru funcţii de vicepreşedinţi pe diverse domenii.


În cursă a intrat şi Nicolae Robu, preşedintele filialei Timiş, care a pierdut competiția pentru funcţia de prim-vicepreşedinte pentru Relaţia cu mediul de afaceri şi societatea civilă. Singurul care a câştigat un post de vicepreşedinte al PNL este deputatul Ben-Oni Ardelean,care s-a poziţionat împotriva deciziei organizaţiei de Timiş de a-l susţine pe europarlamentarul Cristian Buşoi pentru funcţia de preşedinte al PNL. Parte din echipa lui Ludovic Orban, Ben-Oni a fost singurul liberal din Timiș care a câştigat o funcţie de conducere în PNL.

Despre rezultatele alegerilor, Alin Popoviuciu a declarat pentru PRESALERT.ro că „Am fost în tabăra care a pierdut. Avem un om în conducerea naţională. Ben-Oni a fost în tabăra câştigătoare. Cine a vrut să voteze cu Ludovic Orban, a votat cu Ludovic Orban. E simplu. Au câştigat ceilalţi. Noi am fost în cealaltă tabără, iar delegaţii din Timiş au votat cum au vrut, nu au fost verificaţi. Trebuia să fim aleşi toţi? Nu e vorba că suntem mulțumiți de rezultate. Ce analiză să facem. O să ne vedem de treabă, suntem OK. Avem președinte, avem BPN”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.