Germanul Stefan Biniak revine la Timişoara pentru o nouă ediţie a evenimentului...

Germanul Stefan Biniak revine la Timişoara pentru o nouă ediţie a evenimentului The Biggest Rooftop Party VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Cea de-a patra edi’ie a evenimentului The Biggest Rooftop Party va avea loc la Iulius Mall

Îndrăgitul DJ Stefan Biniak revine în Timişoara fiind invitatul special al celei de-a patra ediţii a evenimentului The Biggest Rooftop Party in Town, care va avea loc sâmbătă 17 iunie, de la ora 19.00, pe acoperişul Iulius Mall Timişoara. Cunoscut mai ales datorită remixului „Read All About It“, DJ-ul german este un preferat al amatorilor de clubbing din oraşul nostru, gig-urile sale din Timişoara sau de la Ponton Baraj la Văliug bucurându-se de un succes deosebit în rândul amatorilor de muzică electronică.


Alături de invitatul special, la acest eveniment vor mai mixa şi MoonSound şi George Allen.

George Allen a devenit cunoscut în rândul amatorilor de petreceri din Timişoara cu câţiva ani în urmă, „graţie“ unui interviu realizat de o televiziune locală la una din ediţiile festivalului TM Base, unde a participat cu piciorul rupt şi a oferit nişte răspunsuri foarte haioase la întrebările adresate de reporter. După ce câţiva ani a realizat o emisiune la Radio Campus, George a început să fie chemat la diverse party-uri şi a prins „microbul“ de a expune muzica lui preferată şi altora.

Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei în avans şi 30 lei înainte de ora 20, urmând ca după această oră intrarea să fie 40 lei. Accesul la eveniment se face începând cu ora 19.00, iar intrarea persoanelor sub 18 ani este strict interzisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.