Gramophonedzie aduce un amestec de swing, jazz şi sunete electronice la Timişoara....

Gramophonedzie aduce un amestec de swing, jazz şi sunete electronice la Timişoara. Vezi când are loc petrecerea VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Gramophonedzie va aduce ritmuri electronice combinate cu arome swing şi jazz în cadrul unui party ce va avea loc la Toniq Bar

Amatorii de ritmuri electronice combinate cu arome swing şi jazz sunt invitaţi vineri 16 iunie la Toniq Bar, la un party de zile mari, care îl va readuce în oraşul nostru pe Gramophonedzie, artistul sârb care a cucerit întreaga lume graţie remixurilor sale extrem de inspirate. Pe numele său adevărat Marko Milicevic, artistul a reuşit să cucerească topurile internaţionale cu o serie de producţii care au fost promovate de DJ din lumea întreagă.


Cu rădăcini muzicale variate şi o pasiune pentru muzica funk, instrumente live şi vocaluri intensive, debutul carierei sale în materie de producţie muzicală a avut loc în anul 2000 ca participant în cadrul Red Bull Music Academy în Irlanda. Datorită mixului de muzică electronică cu elementele de Swing şi Jazz ale anilor 1920, 1930 şi 1940, Gramophonedzie a reuşit să se impună ca unul dintre cei mai talentaţi DJ est-europeni. Milicevic a fost votat „Best Adria Act” în cadrul MTV European Music Awards şi a fost nominalizat pentru „Best European Act”.

Cel mai mare succes al său este remixul „Why Don t You“, o piesă house în care a folosit un sample din celebra piesă Why Don t You Do Right “, de Peggy Lee. Acum doi ani, artistul sârb a lansat casa de discuri Gramo Recordings. Invitatul special al nopţii a mai fost prezent în oraşul nostru la Scottish Pub, unde a avut parte de un succes deosebit. În deschiderea lui Gramophonedzie va mixa Vali Florea, iar biletele de intrare costă 15 lei pentru băieţi, fetele având intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.