Implant pentru Refuz intră în seria de concerte Backyard Acoustic Season VIDEO

Implant pentru Refuz intră în seria de concerte Backyard Acoustic Season VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz va sus’ine un concert în cadrul evenimentelor Backyard Acoustic Season

Băieții de la Implant Pentru Refuz continuă seria de concerte Backyard Acoustic Season, urmând ca sub această tutelă trupa să susţină trei concerte în trei zile. Primul recital al implanţilor va avea loc în 29 iunie la Bucureşti (Verde Stop), după care muzicienii vor cânta în 30 iunie la Timişoara (Jardin) şi în 1 iulie la Oradea (Parcul Cetăţii).

„Albumul Live @ Unirii5 a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii5.


Am cântat piese care pentru noi înseamnau foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru cei prezenţi la concert. Neştiut de noi a fost faptul că inginerul nostru de sunet, Uţu Pascu, a întregistrat întreg concertul. Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat să transpunem înregistrarea într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE @ UNIRII5). În 2016 am decis să împărtăşim experienţa cu un public cât mai larg şi astfel a luat naştere un turneu acustic ce a cuprins mai multe oraşe din ţară precum: Timişoara, Arad, Bucureşti, Suceava, Buzău, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Botoşani. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală în fiecare locaţie, am hotărât să interpretăm piesa Apus diferit în fiecare oraş, alături de un talent local care să îşi imprime personalitatea pe melodie. A fost o experienţă unică de fiecare dată, iar acum dorim sa o împărtăşim cu voi la Backyard Acoustic Season. Ne vedem la concert!”, spun cei de la Implant Pentru Refuz.

Biletele pentru concertul din Timişoara al trupei se găsesc în avans pe iabilet.ro şi costă 30 de lei în avans și 40 de lei în seara concertului, la intrare.

Backyard Acoustic Season la Timișoara va avea loc pe Terasa Jardin (bd. Vasile Pârvan nr. 5) iar programul concertelor este următorul: – 7 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „God’s Playground”, – 21 iulie: Travka, – 4 august: The Mono Jacks, – 18 august: Robin and the Backstabbers, – 1 septembrie: byron, – 15 septembrie: Coma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.