INEDIT „FuckUp Nights” sau cum să învățăm din eșecuri, cu Horia Colibășanu...

INEDIT „FuckUp Nights” sau cum să învățăm din eșecuri, cu Horia Colibășanu și Simona Neumann

0
DISTRIBUIȚI

„Fuckup nights” a apărut pentru prima dată în anul 2012, în New Mexico, din pură întâmplare. O banală întâlnire între prieteni a generat o mișcare globală. După ce câțiva oameni au realizat că e distractiv să vorbești despre problemele, despre eșecurile personale, aceștia au vrut să împărtășească sentimentul revelator și cu alții. Acum se sărbătorește eșecul în peste 250 de orașe din 80 de țări ale lumii.

Scopul serilor Fuckup este de a învăța din eșecurile trăite și de a încuraja participanții să-și ducă ideile și proiectele mai departe, indiferent de ce se întâmplă pe parcurs. Deși majoritatea oamenilor se tem de eșec, mai ales când încep un proiect nou, eșecul reprezintă de fapt propulsorul inițiativelor de tip StartUp.

Timișoara este deja la a treia întâlnire Fuckup nights. Conceptul, preluat de către echipa Atu Advertising, este simplu.


Trei antreprenori cunoscuți povestesc despre momentele de eșec din viața lor, cum au reușit să treacă peste ele și, cel mai important, ce au învățat din acele experiențe.

În data de 29 iunie, de la ora 19.00, la Pub Koloro, avem ocazia să le auzim poveștile de succes și de insucces a trei oameni apreciați din Timișoara.

Simona Neumann, „motorul” proiectului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, va povesti despre momentele critice apărute pe parcursul luptei pentru capitală culturală și cum au influențat ele echipa câștigătoare.

Horia Colibășanu, medicul stomatolog de 37 de ani din Timișoara care a cucerit Everestul, va fi și el prezent la întâlnire. Singurul român care a urcat pe cei mai mortali munți ai lumii, fără oxigen îmbuteliat, a devenit o sursă de inspirație pentru mulți oameni. Pornind de la experiențele personale, Horia va explica cât e de ușor să ajungi în vârf și cât de periculos este eșecul în alpinism.

În mediul business, eșecurile sunt destul de costisitoare. Sorin Prada, conferențiar universitar și om de afaceri, știe cum să administreze afaceri de succes dar a cunoscut foarte bine și insuccescul. Deapre cum a reușit să treacă peste nereușitele lui și să rămână optimist, va vorbi joi la Fuckup Nights.

Înscrierile se fac AICI, iar o parte din încasări vor merge către o fundație din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.