ASU Politehnica și-a asigurat serviciile celui mai experimentat jucător pentru încă un...

ASU Politehnica și-a asigurat serviciile celui mai experimentat jucător pentru încă un sezon. Suporterii timișoreni își aleg conducerea la finele lunii

0
DISTRIBUIȚI
Ioan Mera continuă la ASU Poli

Formația susținută financiar de suporteri își face planurile pentru ediția 2017-18 a Ligii a II-a. După numirea lui Bogdan Andone pe banca tehnică, ASU Politehnica a ajuns la un acord cu fundașul Ioan Mera, care va continua astfel să evolueze în tricoul cu dungi orizontale alb-violete.

”Băieții în ghete” vor avea un obiectiv mai ambițios în sezonul următor. Se vorbește chiar de lupta la primele locuri, dar deocamdată la capitolul jucători se înregistrează doar pierderi. Golgheterul Ștefan Blănaru, plecat la FC Hermannstadt Sibiu, fiind prima notabilă. Astăzi ASU Poli a anunțat că Ioan Mera rămâne la echipă. ”M-a convins în primul rând atmosfera, seriozitatea clubului, pentru că oamenii din conducere s-au ținut de promisiune cu absolut tot.


Urmează un nou sezon, în care sper să facem lucruri bune împreună și să îl încheiem mai sus în clasament”, a spus Ioan Mera pentru Druckeria.ro.

Mera a bifat 12 partide în returul Ligii a II-a după ce a sosit în iarnă și și-a prelungit cu încă un an înțelegerea inițială. ASU Poli se reunește luni, 26 iunie, sub comanda noului staff, format din Bogdan Andone (antrenor principal), Gabriel Vochin și Antonio Foale (antrenori secunzi), Dragoș Picu (antrenor cu portarii) și Remus Datcu (preparator fizic).

Alegeri la Adunarea Generală a Membrilor Cotizanți

Planurile pentru ediția 2017-18 a Ligii a II-a, una în care ASU Poli nu mai vrea să fie simplu partener de întrecere pe teren, vor prinde contur la finele lunii. Asta deoarece joi, 29 iunie, de la ora 19, are loc Adunarea Generală a Membrilor Cotizanți, ce va avea loc la Facultatea de Mecanică a Univ. Politehnica. În cadrul acesteia se poate decide inclusiv o nouă conducere.

”La capătul unui sezon dificil ne întâlnim să îi punem punct final, să vedem ce am făcut bine și ce am putea îmbunătăți în perioada următoare. Va fi prezentat raportul financiar al sezonului 2016/2017, proiecția de buget și intențiile pentru sezonul 2017/2018, vom discuta despre schimbările la nivelul staff-ului tehnic și al jucătorilor și vom alege conducerea Druckeria pentru următoarea perioadă. Persoanele care doresc să candideze la funcția de președinte Druckeria, trebuie să fie membri cotizanți pentru sezonul 2016-2017 cu plata integrală și să trimită până luni, 26 iunie, ora 12:00, pe adresa de email contact@sspolitehnica.ro planul de conducere al clubului pentru următorul sezon cât și propunerile pentru cele 3 funcții de vicepreședinte și pentru cea de secretar”, se arată în comunicatul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.