Ionuţ Popa înainte de meciul decisiv cu Gaz Metan Mediaș: „Ori trăim,...

Ionuţ Popa înainte de meciul decisiv cu Gaz Metan Mediaș: „Ori trăim, ori murim”. Ce crede antrenorul lui ACS Poli despre posibilitatea ca partidele să fie aranjate

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Meci capital pentru ACS Poli Timişoara, care o va întâlni duminică, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, o echipă părăsită de grijile finalului de campionat. Bănăţenii se află la mâna lor în ceea ce priveşte evitarea retrogradării, în cazul unei victorii fiind siguri de poziţia care o duce la baraj. Pandurii Târgu Jiu, momentan prima situată în afara zonei minate, respectiv Concordia Chiajna, la egalitate de puncte cu trupa lui Ionuţ Popa, sunt echipele implicate în evitarea retrogradării.

Toate jocurile se vor disputa duminică de la aceeaşi oră, 21.00, iar Ionuţ Popa, tehnicianul alb-violeţilor, îşi pune toate speranţele în partida contra Mediaşului.„Ne putem toate speranţele în acest ultim meci. Nu credeam că vom ajunge aici. Ar fi frustrant şi păcat să nu încununăm cu succes atingerea obiectivului după ce nimeni nu mai credea în revenire.


Le-am cerut jucătorilor să fie altfel de cât au fost până acum. Ca nivel de concentrare, ambiţie, determinare, hotărâre, gândire tactică, totul trebuie să fie la cote maxime. Ori trăim, ori murit, acesta e dictonul! Le-am cerut să nu se gândească la celelalte jocuri de la aceeaşi oră”, a declarat Ionuţ Popa la conferinţa de presă.

Mediaşul este acum pe locul secund în grupa play-off-ului. Pentru partida de duminică ACS Poli nu va putea conta pe Scutaru, Poparadu şi Novak. „Vom evolua contra unei echipe care nu joacă nici pe teren neutru, care nici nu a intrat în vacanţă. Aţi văzut declaraţia antrenorului de la Botoşani, cum că ei sunt în vacanţă de trei săptămâni. Mediaşul este o echipă foarte bună, care trebuia să joace în play-off. Au antrenor serios, conducere, jucători foarte buni. Acum doi, trei ani, într-un meci jucat la Braşov a fost 0-0 iar Chiajna a câştigat 3-2 cu Petrolul. A fost scandal mare. Ştim echipa din Mediaş, au valoare mare, dar o putem încurca dacă dăruirea noastră va fi maximă”, a specificat Ionuţ Popa.

Tehncianul timişorean este sceptic atunci când vine vorba de meciuri aranjate.„Sper să fie ultimul meci din campionat. Se poate spune că e pe viaţă şi pe moarte. Depinde viitorul echipei. Inevitabil, ne vom gândi la celelalte meciuri. Este important că suntem la mâna noastră şi nu depindem de rezultate. Credă că se va juca pe teren, ca toate jocurile. S-au dus vremurile în care erau jocuri de culise”, a conchis Ionuţ Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.