Liberala Mihaela Drăgilă câștigă pe muchie de cuțit funcția de primar în...

Liberala Mihaela Drăgilă câștigă pe muchie de cuțit funcția de primar în Lăpușnicu Mare

0
DISTRIBUIȚI

PSD a pierdut alegerile din comuna cărășeana Lăpușnicu Mare după ce fostul primar, Ion Lala, a demisionat din funcție în luna februarie a acestui an. Ion Lala a câștigat în vara lui 2016 cel de-al cincilea mandat ca primar al comunei Lăpușnicu Mare.


Demisia a venit după ce mașina sa Porsche Cayenne a fost incendiată în stil mafiot, Lala invocând, însă, probleme de sănătate. Vă reamintim că Ion Lala a devenit celebru după ce a fost interceptat în dosarul DNA în timp ce discuta cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, cum să-i asigure voturile lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. În urmă cu doi ani, PRESSALERT.ro dezvăluia cum banii comunei Lăpușnicu Mare au fost „sifonaţi” prin intermediul unei firme al cărui acţionar în acte a fost, până în 2014, viceprimarul Gheorghe Ciocloda, dar care era controlată de primarul Ion Lala.

Pentru Primăria Lăpușnicu Mare au candidat Mihaela Drăgilă (PNL), Nicolae Popistaș (PSD) și Andrei Deleanu (PMP). Campania din comuna de pe Valea Almăjului a fost una extrem de înfierbântată, reclamându-se faptul că pesediștii au făcut vize de flotant mai multor persoane ca să influențeze rezultatul votului. În urma numărătorii voturilor, Mihaela Drăgilă a obținut 567 de voturi, pesedistul Popistaș -514, iar candidatul PMP – 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.