Ludovic Orban la Timişoara despre susținerea primarului Robu pentru Bușoi: „Domnul Robu...

Ludovic Orban la Timişoara despre susținerea primarului Robu pentru Bușoi: „Domnul Robu este un delegat din aproape 150 de delegați”

0
DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban a venit la Timișoara, astăzi, pentru a-și prezenta moțiunea cu care va candida la șefia partidului, la alegerile din 17 iunie. Acesta a precizat că îl recomandă experiența vastă și dorința de a duce partidul pe calea progresului. Acesta a comentat, la cererea presei, și despre faptul că liderul filialei Timiș, Nicolae Robu, a anunțat că delegații din județ vor vota cu Cristian Bușoi.

„În PNL există democrație, libertate și orice membru PNL are dreptul să aibă o opinie și să voteze conform acestei opinii. Din câte știu eu, domnul Robu este un delegat din aproape 150 de delegați și de asemenea din câte știu eu despre statutul PNL fiecare delegat contează conform propriei conștiințe, propriului discernământ, de altfel votul fiind secret.


Dacă un președinte de filială are o poziție privind un candidat ea nu poate servi decât ca o recomandare către cei care participă la acest congres. (…)Acest congres are un final așteptat. Voi deveni președintele PNL”, a declarat Orban.

Orban a precizat că din echipa sa vor face parte primari precum Ilie Bolojan, Mircea Hava sau Gheorghe Falcă.

Întrebat dacă îl va coopta și pe Robu în echipa sa, Orban a declarat că „a fost preferința domniei sale să nu facă parte din echipa mea. Eu nici măcar nu am putut să discut cu domnul președinte Robu acest lucru. Eu cred că înainte de a avea o decizie pe această temă și a anunța public susținerea pentru domnul Bușoi putea să aibe o discuţie cu mine, dar încă o dată îi respect opțiunea. Este dreptul dânsului să aibă o preferință, dar este preferința domniei sale și prin această preferință exprimată public domnul Robu a ales să nu facă parte din echipă, dar pentru mine echipa este întregul PNL, nu numai cei care vor fi aleși după congres”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.