Minor cercetat sub control judiciar pentru un furt, prins în flagrant în...

Minor cercetat sub control judiciar pentru un furt, prins în flagrant în timp ce încerca o nouă lovitură

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara efectuează cercetări faţă de un minor în vârstă de 14 ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care există suspiciuni rezonabile că ar fi comis mai multe infracţiuni de furt de autoturisme, pe raza municipiului Hunedoara.

Minorul a fost surprins în flagrant în data de 08.06.2017, în jurul orei 14:10, în urma unei activităţi a polițiștilor, chiar în momentul în care a pătruns într-o autoutilitară folosită pentru activități de curierat, oprită pe strada George Enescu.

În timp ce conducătorul autoutilitarei se afla în zona din spatele maşinii pentru a lua colete din caroseria acesteia, (pe care urma să le livreze la o farmacie din zonă), minorul a sustras din cabină un portofel în care se aflau acte personale și bani, precum și un telefon mobil în valoare de 2.000 lei.


Bunurile sustrase au fost recuperate de la minor cu ocazia prinderii în flagrant și restituite persoanei vătămate.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul a mai comis pe raza municipiului Hunedoara patru infracţiuni de furt de autoturisme și patru infracțiuni de conducere fără permis a autoturismelor. De asemenea, minorul este cercetat pentru fapte similare comise pe raza municipiilor Petroșani și Deva, fapte pentru care se afla sub măsura controlului judiciar.

Minorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.