Mișcare de susținere a premierului Grindeanu în interiorul PSD. Ce au cerut...

Mișcare de susținere a premierului Grindeanu în interiorul PSD. Ce au cerut primarii revoltați

0
DISTRIBUIȚI

Se mișcă apele în interiorul PSD după ce varianta înlocuirii lui Sorin Grindeanu din funcția de prim-ministru de către Liviu Dragnea este tot mai vehiculată. La această oră, la sediul PSD Timiș are loc o ședință extraordinară convocată de președintele executiv al organizației, Călin Dobra, la solicitarea primarilor social-democrați. La întâlnire participă membrii biroului permanent județean, toți consilierii județeni, consilierii locali din Timișoara și primarii, fiind aproape 100 de participanți.

Edilii sunt cei mai revoltați de posibilitatea ca Sorin Grindeanu să fie înlocuit din funcție și au vorbit despre riscul ca partidul să piardă în următoarele luni.


Unul dintre cele mai tranșante discursuri a fost cel al primarului din Jebel, aflat la al cincilea mandat, care a subliniat că toți cei care-l atacă acum pe Grindeanu sunt veniți în PSD din alte partide și că există riscul ca schimbarea primului-ministru să fie începutul sfâșitului pentru o guvernare PSD, au declarat surse participante la ședință pentru PRESSALERT.ro. Alți primari au vorbit chiar de un plan de dinamitare a partidului din interior prin această manevră. Călin Dobra a susținut filialei și că se dorește susținerea de către PSD în continuare a lui Grindeanu ca prin ministru. Ședința continuă la ora redactării acestui material.

Și primarii din Caraș Severin au solicitat liderilor filialei să intervină pentru susținerea lui Grindeanu, motivând că au nevoie de liniște și de continuare proiectelor pentru dezvoltarea localităților, schimbarea guvernului putând duce la încetinirea implementarii acestora și, implicit, la riscul de a pierde mandatele viitoare, susține Dcnews.ro.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.