O nouă ediţie a festivalului Rock pe două roţi, în acest sfârşit...

O nouă ediţie a festivalului Rock pe două roţi, în acest sfârşit de săptămână. Vezi ce formaţii participă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Cea de-a şasea ediţie a festivalului în aer liber „ROCK PE 2 ROȚI” va avea loc la Lugoj

Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj și cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, organizează în perioada 30 iunie – 2 iulie, a șasea ediţie a festivalului în aer liber „ROCK PE 2 ROȚI”, cu participarea mai multor formații de renume din țară. Evenimentul va avea loc pe baza sportivă a fostului Liceu Agricol din Lugoj, pe Calea Timișoarei – km3.


Participanții sunt asteptați încă de astăzi, 30 iunie și indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete ,scutere sau pe jos, îi așteaptă un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente și bineînțeles multă bere rece.

Trupele participante din acest an sunt: Kempes, Ska-nk, Krepuskul, Outstorm, Fazz, An Theos, Mist, Gothic, Voxter, Wild Child, For The Wicked, și Ka Gaia An. Sâmbăta, 1 iulie, în jurul orei 11 va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți. Convoiul de motocicliști va pleca de la locul festivalului în frunte cu dl. Primar Francisc Boldea, pe traseul: Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str. Bucegi, Podul de Beton, Universitate.

După paradă, participanții sunt invitați la o tură de relaxare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente. Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul. Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicleta Honda VF de 1000cmc oferită la tombolă de către organizatori. Pe perioada festivalului se asigură transport gratuit de la primărie la locație, între orele 16.00 – 22.00, din oră în oră. Biletele pentru acest eveniment costă 30 lei şi se pot procura aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.