O nouă tragedie pe Bega: bărbat înecat după ce a alunecat în...

O nouă tragedie pe Bega: bărbat înecat după ce a alunecat în apă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-595542494">

Un nou incident tragic ieri noapte la Timişoara. După ce săptămâna trecută un tânăr a murit înecat pentru că s-a aruncat în Bega, încercând să scape de o bătaie, noaptea trecută un alt bărbat şi-a găsit sfârşitul în Bega.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul s-ar fi dezechilibrat, a alunecat pe iarbă şi a căzut în apă. Cel puţin aşa susţine timişoreanul care a fost martor ocular şi care a sunat la 112.

La faţa locului au intervenit pompierii scafandrii şi voluntarii de la SALVO. După aproximativ o oră de căutări cu două bărci şi scafandrii, salvatorii au găsit trupul bărbatului în adâncuri, la doar câţiva metri de mal.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a murit bărbatul, dacă e vorba despre un accident tragic sau sinuciere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.