Peste 1.000 de AMENZI acordate în Timiş după raziile făcute în minivacanţa...

Peste 1.000 de AMENZI acordate în Timiş după raziile făcute în minivacanţa de Rusalii. Care este valoarea totală a sancţiunilor

0
DISTRIBUIȚI

Oamenii legii au rămas la datorie şi în perioada când cei mai mulţi s-au bucurat de zilele libere odată cu Sărbătoarea Rusaliilor şi Ziua Copilului. În perioada 1-5 iunie 2017 poliţiştii de ordine publică, rutieri, de investigaţii criminale, de investigarea fraudelor ori din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase am efectuat 58 de controale, în urma cărora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea a 171 de infracţiuni.

În total au acţionat peste 1.300 de poliţişti pe toată raza judeţului Timiş, pentru a asigura siguranţa cetăţenilor.


Nu mai puţin de 43 de fapte penale au fost constatate şi aplicate 1.155 de sancţiuni în valoare de peste 266.000 de lei.

Tot în această perioadă au fost retrase 14 certificate de înmatriculare şi reţinute 71 de permise de conducere, dintre care 12 pentru conducerea în stare de ebrietate şi 14 pentru viteză excesivă. Tot în perioada când s-au efectuat controalele au existat 344 de solicitări de intervenţie din partea cetăţenilor, majoritatea venite prin intermediul numărului de urgenţă 112.

Foto: Gabi Brezeanu (Arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.