Poliția de Frontieră Timișoara scoate la concurs 20 de posturi de ofițeri....

Poliția de Frontieră Timișoara scoate la concurs 20 de posturi de ofițeri. Vezi în ce domenii trebuie să aibă candidații studii superioare

0
DISTRIBUIȚI

Poliția de Frontieră Timișoara face noi angajări. În aceste zile au fost scoase la concurs 20 de posturi vacante de ofițeri de poliție. Candidații ideali sunt agenții de poliție care au diplome în anumite domenii.

Astfel, este nevoie de patru ofițeri la compartimentele „Ture serviciu”, opt ofițeri la „Combaterea migrației ilegale și infracționalității transfrontaliere”, doi la „Analiză de risc” și șase ofițeri la „Supravegherea și controlul trecerii frontierei”.

Poliția de Frontieră Timișoara informează că pot participa la concurs cei care trec evaluarea psihologică, sunt apți medical, nu sunt cercetați disciplinar, nu sunt suspendați din funcție și au obținut cel puțin calificativul „bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

De asemenea, candidații trebuie să aibă studii superioare în domenii care nu par a avea legătură cu frontiera, „cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental Matematică și Științe ale naturii/ Științe inginerești/ Științe sociale”.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara au declarat, pentru PRESSALERT.ro, că se caută candidați cu studii superioare pentru că „sunt cerințe puțin mai stricte atunci când se trece din corpul agenților în corpul ofițerilor, iar unele locuri sunt pe specialitate, de aceea se cer anumite criterii.


De exemplu, dacă ne trebuie un om la Comunicații, avem nevoie de cineva care a terminat Comunicații și Informatică, trebuie să avem specialiști pe acele domenii, nu putem angaja o persoană care a terminat Limbi Străine”.

Candidații se pot înscrie la concurs până la data de 7 iulie, la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, aflat în Calea Lipovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.