PRESSALERT te trimite la festivalul EXIT de la Novi Sad. Vezi cum...

PRESSALERT te trimite la festivalul EXIT de la Novi Sad. Vezi cum poţi câştiga invitaţii

0
DISTRIBUIȚI
Festivalul EXIT va avea loc în perioada 5 – 9 iulie la Novi Sad

Considerat a fi unul din cele mai importante festivaluri din Europa, EXIT Festival, aduce în acest an cel mai puternic line-up din istoria sa de 17 ani, cu headlineri precum: The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Hardwell, acestora alăturându-se peste o sută de alţi artişti, pe mai mult de 20 de scene.

Printre ceilalţi artişti care vor urca pe scenele evenimentului se numără Jason Derulo Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun b2b Dixon, Alan Walker, Lost Frequencies, Faithless DJ Set, The Damned, Duke Dumont, Robin Shulz, Foreign Beggars, Hot Since 82, Noisia, Outer Edges, Discharge, Destruction, Arkona, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X şi mulţi alţii. Pornit în anul 2000 ca o mişcare de tineret ce s-a opus regimului condus de Slobodan Milosevic, EXIT a crescut şi s-a transformat într-unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, printre artiştii ce i-au trecut pragul de-a lungul vremii numărandu-se Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns’n’Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy şi mulţi alţii.


În calitatea sa de unic festival comtemporan ce a crescut dintr-o mişcare de activism social, EXIT va sărbători 50 de ani de la Summer of Love (1967), amintind fanilor de mişcările pentru pace din anii ’60 şi ducând mai departe mesajele de atunci ce au devenit din ce în ce mai necesare în prezent.

Festivalul EXIT va avea loc între 5 şi 9 iulie în incinta minunatei fortăreţe Petrovaradin la Novi Sad. Biletele pentru festivalul din acest an se pot cumpăra de aici.

PRESSALERT.ro îți oferă șansa de a câștiga trei invitaţii de o persoană valabile pentru ediția din acest an a festivalului EXIT din Novi Sad. Cei care doresc să intre în concurs trebuie să dea like paginii de Facebook a PRESSALERT și să se înscrie la Newsletter, iar apoi să trimită un mail pe pressalert@pressalert.ro cu subiectul „Concurs EXIT”, care să conțină numele contului de Facebook și adresa de mail înscrisă pentru newsletter. Înscrierile se pot face până în data de 2 iulie, la miezul nopții, urmând ca în data de 3 iulie, să fie anunțați câștigătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.